83220eda ae3a 11eb a21a ee6a04371b85

Sähköpyörien vuokrausta Kanta-Hämeessä

Spessuvuokraus toimittaa pyörät suoraan haluamaasi kohteeseen esim. vuokramökille tai ajopaikalle.

Voit myös ottaa pyörät itse mukaasi haluamaasi kohteeseen kuomullisella perävaunullamme. Sähkömaastopyöräilyssä yhdistyvät enduromoottoripyöräilyn vauhdikkuus sekä pyöräilyn helppous ja luontoystävällisyys!

Käyttö on todella helppoa. Jos osaat ajaa Jopolla, niin osaat ajaa myös sähkömaastopyörällä! Vauhtia säätelet polkemalla, aivan kuten peruspyörälläkin, ja avustuksen määrää napista painamalla. Ajokokemuksen voit itse valita leppoisasta hiekkatienautiskelusta vauhdikkaaseen polkurymistelyyn.

Sähkömaastopyöräilystä nauttivat kaikki kunto- ja taitotasosta riippumatta! Sähkömaastopyöräily on loistava vaihtoehto myös perinteisten talvilajien rinnalle! Tässä lajissa ei haittaa pienet sateet tai kuralätäköt. Pyörät on varustettu kirkkailla LED-valoilla, joten pimeällä ajokin on hieno elämys. Sähkömaastopyörällä saat ajaa jokamiehen oikeudella missä haluat. Muistathan kuitenkin, että jokamiehen oikeus ei koske piha-alueita. Kunnioita aina luontoa ja vältä jättämästä ylimääräisiä jälkiä. Hämeenlinnan alue on erinomainen maastopyöräilyn harrastamiseen!

Sopivia reittejä löytyy kaiken tasoisille harrastajille, osan löydät tältä sivustolta ja lisää voit kysyä vuokratessasi pyöriä.

Lue lisää sähköpyörävuokrauksesta täältä!


Rahoittaja: Leader Linnaseutu ry.


Avainsanat: retkeily, luonto, aktiviteetti/liikunta

Muokkauspäivämäärä: May 24, 2022