59859054 9c32 11eb a21a ee6a04371b85

Alitalon viinitila

Tervetuloa Alitalon viinitilalle! Kesäkaudella viinitila on avoinna päivittäin yksittäisille matkailijoille.

Osoite: Osoite: Pietiläntie 138, 08800 Lohja

Kausi 2021 tuo mukanaan uusia tuulia ja mielekästä tekemistä! Avaamme minigolfradan kesäkaudeksi ja A-oikeuksin varustetusta kahvilasta saa tilan omien juomien lisäksi myös purtavaa vähän suurempaankin nälkään. Viinimyymälästä saa tilan omia tuotteita kotiin viemisiksi tai vaikkapa tuliaisiksi. Alitalon viinitila on keskisuuri uusimaalainen maatila. Viinitila on avattu yleisölle 1996, ja matkailu tilalla on vilkastunut vuosien saatossa.

Lohjansaaren upea luonto, tilan viljavat pellot ja tuhansien omenapuiden metsät luovat unohtumattoman kokemuksen aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa. Alitalon viinitila on paikka, jossa koko perhe viihtyy. Tarjoamme miellyttävää tekemistä lapsille ja aikuisille. Uusi puureitti ja minigolf tarjoavat pienen irtioton arjesta. Tilan hellyttävät eläimet viihdyttävät niin lapsia kuin aikuisiakin. Pieni hetki aikuisten kesken viinilasin äärellä saa ajan lähes pysähtymään.

Tilalla viljellään omenaa ja valmistetaan erilaisia viinejä, viidereitä ja siidereitä. Vuosien saatossa yrittäjäpariskunta Sanna ja Marko Maula ovat kehittäneet useita uusia ja paikallisia tuotteita. Tuotteiden laatuun ja erilaisuuteen on pyritty panostamaan. Kaikki tuotteet ovat tehty käsityönä Lohjansaaressa ja niihin on käytetty kotimaisia raaka-aineita. Odotamme innolla seuraava kesäkautta ja sen tuomia tuulia, tervetuloa!

Lue lisätietoja kohteesta!

Kohdetta ovat rahoittaneet Maaseutuohjelman rahoitus ja Uudenmaan ELY-keskus.

Avainsanat: retkeily, luonto, aktiviteetti, liikunta, ruoka, elämys, perhe

Muokkauspäivämäärä: Jun 14, 2021