A76fa90b 830e 11eb a21a ee6a04371b85

Hawkhill Cottage Resort – järvenranta huvilat Nuuksion kansallispuiston kupeessa

Tervetuloa Nuuksion kansallispuiston kupeeseen lomailemaan hirsihuviloissa tai kokoustamaan rauhassa kauniin suomalaisen luonnon keskelle.

Osoite: Haukkamäentie 95, Vihti

Hawkhill Cottage Resort perheyritys sijaitsee Nuuksion kansallispuiston rajanaapurina ja huviloilta pääsekin suoraan kansallispuiston hiljaisemmille poluille patikoimaan tai metsäteille pyöräilemään. Meillä on kahdeksan järvenrantahuvilaa, ja niihin mahtuu 4 – 10 henkeä.

Pienimmät Armas ja Anna sopivat mainiosti pariskunnille tai pienille perheille. Suuremmat Taavetti, Maria, Juhani, Adele, Eino ja Iivari sopivat isommille perheille, ystäväporukoille tai vaikkapa huvilakokouksen tukikohdaksi. Jokaisessa huvilassa on oma piha, ranta, laituri ja soutuvene. Talvella uskaliaimmat voivat muutamassa huvilassa kokeilla kastautumisavantoa. Vuokraamme vieraillemme maastopyöriä, fat-bikeja, kick-bikeja, lumikenkiä ja potkukelkkoja. Tekemistä riittää kesällä ja talvella. Kaikki huvilamme ovat ympärivuotisessa käytössä ja myös talviastuttavia.

Meille suomalainen luonto on rakas ja tärkeä. Haluammekin olla kestävän matkailun edelläkävijä. Toimintamme on CO2-neutraalia vuodesta 2020 alkaen ja tähtäämme hiilinegatiivisuuteen vuoteen 2023 mennessä. Olemme muun muassa aloittaneet oman Haukansuon ennallistamisen yhdessä Metsähallituksen kanssa vuonna 2021. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan ympäristöön kohdistuvan rasituksen jatkuvalla kehitystyöllä. Huvilamme ovat Green Key -ympäristösertifioituja vuodesta 2019 alkaen ja meille myönnettiin Sustainable Travel Finland -merkki ensimmäisten yritysten joukossa vuonna 2020.

Uusin suomalaisesta PEFC-sertifioidusta kelosta valmistettu ekohirsihuvila Villa Adele valmistui toukokuussa 2020. Huvilaa suunnitellessamme panostettiin suomalaisuuteen, paikallisuuteen, laatuun, pitkään elinkaareen ja sitä kautta pieneen hiilijalanjälkeen.

Varaa lomasi Haukkamäelle!

Kohdetta on rahoittanut Uudenmaan ELY-keskus (maaseutuohjelma).

Avainsanat: Nuuksio, kansallispuisto, majoitus, hirsihuvila, CO2-neutraali, Green Key, kestävä matkailu, Hawkhill, Hawkhill Cottage Resort, Villa Adele, perheyritys, vastuullinen yrittäminen, vuokramökki

Muokkauspäivämäärä: Jun 14, 2021