Baf191b2 9c1a 11eb a21a ee6a04371b85

Nuuksion Taika - luonnonrauhaa sekä monipuolisia ja laadukkaita palveluita

Nuuksion Taika on vastuullinen perheyritys, jossa suomalaiset perinteet ovat esillä, ja joka panostaa toiminnassaan turvallisuuteen ja laatuun.

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

Rantahuvila Villa Paratiisi sekä tapahtuma- ja juhlatila Nuuksion Wäinölä sijaitsevat vajaa 40 km Helsingistä ja lentokentältä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa.

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen. Huvila tarjoaa hienot puitteet yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Tilat sopivat mainiosti yhdessäoloon: mm. suuret terassit, pihakeittiö, puulämmitteinen sauna sekä lämminvesipalju.

Lue lisää Villa Paratiisista!

Wäinölä on myyttinen paikka Nuuksion metsässä, missä pääsee matkustamaan rautakauden aikaan, tutustumaan Kalevalaan ja esi-isiemme myytteihin. Wäinölä on esteetön ja sopii aina 45 henkilölle saakka, tuvan suuressa tulisijassa loimutetaan kalat ja keitetään nokipannukahvit. Pihapiirissä on lisäksi nuotiopaikat 100 henkilön ryhmälle.

Lue lisää Wäinölästä!

Nuuksion Taika on erikoistunut ohjelmiin, joissa on suomalaisia perinteitä ja pohjoisen mytologiaa, mm. sauna-ohjelmat, Kalevalapidot ja -häät sekä yrtti- ja sieniretket. Monipuolisten aktiviteettien parissa opitaan selviytymään erämaassa ja liikutaan luonnossa jalan, pyörällä ja meloen.

Ohjelmat toteutetaan sekä lapsiperheille, erityisryhmille että yrityksille. Tarjoiluissa suositaan paikallista mm. sienet ja marjat lähimetsistä, ja kalaa ja riistaa valmistetaan paikan päällä avotulilla.

Tarjoamme palveluja myös englannin ja saksan kielellä. Toivotamme suomalaiset ja kansainväliset vieraat lämpimästi tervetulleiksi kokemaan Nuuksion Taika!

”Tämä loistava paikka tarjosi meidän seurueelle täydellisen viikonlopun. Upeat puitteet: maisema, tilat, ranta ja ystävällinen palvelu alusta loppuun. Sielu lepäsi ja koimme jotain todella ainutlaatuista. Lämmin kiitos. Mietimme jo seuraavaa kertaa palata Villa Paratiisiin ja Nuuksion Wäinölään!” - Saija Tuupanen ja Sami Hedberg

Lue lisää palveluista!

Kohdetta on rahoittanut Leader Ykkösakseli.

Avainsanat: kansanperinne, kalevala, häät, juhlat, polttarit, majoitus, mökki, huvila, juhlatila, ruoka, perhe, kokous, työ, tyhy, tyky, aktiviiteetti, ohjelmat, tarjoilut, perhe, ystävät, huvila, myyttinen, mytologia, loimulohi, savukala, nokipannukahvit

Muokkauspäivämäärä: Jun 14, 2021