Kansallinen CEF Digital 2. hakukierros -infotilaisuus 1.11.2022

CEF Verkkojen Eurooppa -välineen kautta tuetaan hankkeita, joissa toteutetaan turvallisia, nopeita ja suuren kapasiteetin verkkoja ja merikaapeleita sekä runkoyhteyksiä esimerkiksi kvanttiviestintäverkoille ja eurooppalaisille pilvipalveluyhteisöille. Lisäksi tuella digitalisoidaan liikenne- ja energiaverkkoja. Rahoitustukea voi nyt hakea 5G-palveluille ja runkoyhteyksille. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom koordinoi CEF-hakua Suomessa.

EU:n CEF Digital -tukea on mahdollista saada verkkojen rakentamiseen sekä myös hankkeiden suunnitteluun ja tutkimuksiin. Tuettavat projektit vaihtelevat toimenpiteittäin. Tukien toinen hakukierros käynnistyi 12.10.2022. Tukea on nyt haettavissa 5G:n osalta sekä 5G-palveluille liikenneväylillä että älykkäille paikallisille 5G-ratkaisuille.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom järjestää yhteistyössä Liikenne- ja viestintäministeriön kanssa webinaarin Ti 1.11.2022 klo 12-13.30, jossa esitellään millaisille hankkeille tukea on tarjolla ja miten sitä haetaan.

Voit seurata tilaisuutta täältä. Tilaisuudesta tulee myös tallenne myöhemmin Traficomin YouTube-kanavalle.

Lisätietoa CEF Digital -hausta.

Muokkauspäivämäärä: Oct 31, 2022