Pappilankankaan hiihtomaja

Pappilankankaan hiihtomaja - monipuolisten harrastuksien Pappilankangas

Pappilankangas on monipuolinen liikunta ja virkistyspaikka.

Urheiluseura Teuvan Rivakan talkootyöllä ylläpitämässä paikassa on erinomaiset lenkkipolut sekä lumisina talvina hiihtoladut. Hiihtomajalla järjestetään vuosittain mm. nappula- ja nuorisohiihtoja, Jouluvaellus sekä Markkina-/ Pappilankangashölkkä. Hiihtomajan edessä perheen pienimmät voivat leikkiä Muksujen metsässä. Sydänlenkin varrella on mahdollisuus käyttää ulkokuntosalilaitteita. Lunninlenkki ja Roumionlenkki ovat suosittuja ulkoilureittejä niin kesällä kuin talvella. Hiihtomajan edestä sekä Karvahuulenlaavulta löytyvät lähimmät nuotiopaikat makkaranpaistoon.

Majan läheisyydestä löytyy myös erinomainen 18 reikäinen frisbeegolfrata sekä kuntoportaat. Pappilankankaalla on erinomaiset sienestys ja marjastusmahdollisuudet.

Hiihtomajalta voi suuntaa vaellusretkelle Muinaisvuorten reitistöille. Reittejä voi hyödyntää lyhyempiin tutkimusretkiin tai koko päivän patikointiretkeen.

Reitit kulkevat polkuja ja metsäteitä pitkin Teuvan ja Karijoen metsäisissä maisemissa. Reitistöllä on myös yöpymiskelpoisia kämppiä ja laavuja. Reitit on merkitty maastoon selvästi erottuvin merkkikepein ja opastein.

Aukioloajat: luontokohde avoinna ympäri vuoden. Hiihtomajan voi vuokrata yksityiseen käyttöön mm. juhlien pitopaikaksi.

Osoite: Hiihtomajantie 213, 64700 Teuva

Lue lisää kohteesta!

Meidät löytää myös Facebookista!

Kohdetta on rahoittanut Leader Suupohja.

Avainsanat: aktiviteetti/liikunta, luonto, retkeily, elämys, perhe

Muokkauspäivämäärä: Jun 14, 2021