Tea House of Wehmais

TeaHouse of Wehmais - teehuone-bistro, myymälä ja verkkokauppa

Suomen ainut englantilainen teehuone TeaHouse sijaitsee Juvalla Wehmaan kartanon idyllisessä pihapiirissä, luomumaitotilan läheisyydessä.

Juvalla, vanhan herraskartanon pihapiirissä toimiva teehuone-bistromme on erikoistunut monipuolisiin tee-elämyksiin ja laadukkaaseen teevalikoimaan. Ranskalais-skandinaavisesti sisustetuissa tiloissamme yhdistämme paikallisesti tuotetut, herkulliset raaka-aineet ja teesommelierimme valitsemat laadukkaat teet ainutlaatuiseksi elämykseksi. Intohimomme on teen monipuolinen käyttö ja sen myötä teekulttuurin kehittäminen Suomessa.

Teehuone-bistromme kanssa samassa rakennuksessa toimivasta myymälästämme löydät TeaHouse of Wehmaisin laadukkaan teevalikoiman sekä laajan valikoiman teetarvikkeita sekä ihania herkkutuotteita. Teen ja teetarvikkeiden lisäksi tarjolla on valikoima ekologisia ja tyylikkäitä sisustustuotteita sekä lahjatavaroita.

Teehuone-bistron ja myymälän lisäksi TeaHouse of Wehmais on myös verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät teen ja teetarvikkeiden lisäksi ainutlaatuisia teehen liittyviä elämystuotteita.

Kesällä 2021 TeaHouse of Wehmais palvelee 1.6.-31.8.
Maanantai - perjantai 11 - 18
Lauantai - sunnuntai 11 - 17

Juhannusviikonloppuna 25.-27.6. palvelemme klo 11 - 17

Muokkauspäivämäärä: Jun 22, 2021