Vedenjakajan reitisto itsepalveluvuokraus

VedenjakajaReitistö - ainutlaatuisia näköaloja ja kokemuksia

VedenjakajaReitistö on jokaisen ulkoilijan unelma vain kahden kilometrin päässä Pieksämäen juna-asemalta.

VedenjakajaReitistö on helposti saavutettavissa jokaisesta ilmansuunnasta sekä autolla että julkisella liikenteellä. Reitille on vain kaksi kilometriä matkaa Pieksämäen juna-asemalta, jonne pääset niin Helsingistä, Kuopiosta kuin Jyväskylästäkin. Pysäköintipaikkoja reitistöllä on yhteensä 18, joten voit aloittaa retkesi oikeastaan mistä tahansa paikasta.

Reitit polveilevat harjumaiseman, hiekkakankaiden ja hienon suoluonnon äärellä. Reitillä kohtaat myös muistoja vanhoista asukkaistamme. VedenjakajaReitistön näköalat koskemattomaan suomaastoon ovat ainutlaatuisia.

Alueella on erilaisia reittejä niin maastopyöräilijän kuin patikoijan tarpeisiin, joissa voit nauttia luonnosta tai kunnon seikkailusta! Reitistö tarjoaa myös laavuja sekä telttapaikkoja, joten reitti soveltuu erinomaisesti lapsiperheiden ensimmäiselle yhteiselle telttayölle kuin myös niille, joiden jalat eivät kanna kovin kauas.

VedenjakajaReististö sekä muut Pieksämäen seudun luontokohteet on mahdollista tulla kokemaan pyörän selästä, kanootin kyydistä tai SUP-laudan päältä, vaikka ei itse menopelejä omistaisikaan. Retkeilyvälineiden ja telttamajoituksen itsepalveluvuokrauksesta löydät lisää tietoa vedenjakajareitisto.fi/kauppa

Reitistöltä löydät tekemistä ympäri vuoden. Tule ja ihastu!

Lue lisää Vedenjakajan reitistöstä!

Kohdetta on rahoittanut Leader-ryhmä Veej´jakaja ry (maaseuturahasto).

Avainsanat: aktiviteetti, majoitus, päiväretki, välinevuokraus

Muokkauspäivämäärä: Jun 15, 2021