Kartanogolf etela savo

Kartanogolf - Tervetuloa viihtymään!

Kartanogolf on perustettu vuonna 1988 ja siitä asti golfseura on liikuttanut kaikenikäisiä harrastajia Joroisten, Varkauden ja muiden lähikuntien alueelta.

Kartanogolf järjestää kesäisin kaikille avoimia ja maksuttomia golftutustumisia, joissa pääsee kokeilemaan, olisiko golfista uudeksi harrastukseksi. Golfalkeiskursseja järjestetään toukokuun alusta elokuun loppuun. Pihapiirissämme on myös minigolfrata, jonka parissa viihtyvät kaiken ikäiset pelaajat! 9-reikäisellä radalla saa leikkimieliset kisailut aikaan, vaikka perheen kesken. Klubitalon yhteydessä toimii joutsenmerkitty Ravintola Kesäkartano, joka tarjoaa kesäisin maistuvaa ja laadukasta lähiruokaa. Ovemme ovat avoinna kaikille lähialueiden asukkaille sekä lomalaisille. Kesällä kelpaa nauttia virvokkeita ravintolamme terassilla ja ihailla vehreää, kumpuilevaa golfkentän maisemaa.

Kartanogolfissa golfia pääsevät kaikki halukkaat kokeilemaan maksuttomissa tutustumistapahtumissa. Kokeilemisen myötä tieto golfharrastuksesta paranee ja kynnys alkeiskurssille osallistumisesta madaltuu. Vuosittain golfkentällämme kuntoillaan noin 220 000 kilometrin verran. Kartanogolf ry on jäsenmäärältään Keski-Savon alueen suurin urheiluseura.

Lue lisää kohteesta!

Yhteystiedot:

Golftie 14 B 79600 Joroinen

Puh. 010 422 2380 Sähköposti: info@kartanogolf.fi

Kohdetta on rahoittanut Leader Rajupusu ry (maaseuturahasto).

Avainsanat: luonto, aktiviteetti/liikunta, elämys, perhe

Muokkauspäivämäärä: May 28, 2020