Bromarv maj frn Luften OL DJI 0363kk

Bromarv – meren ympäröimä saaristokylä

Tule ihailemaan saaristomaisemia moottoripyörällä, autolla tai veneellä!

Mutkitteleva tie kauniin kulttuurimaiseman läpi vie Bromarvin saaristolaiskylään, jonne on matkaa Tammisaaresta vain runsaat 30 minuuttia. Veneillen Bromarviin pääsee Hangonniemen ohitse, Taalintehtaalta, Kasnäsista tai Salon suunnasta. Bromarvin kesätorilla myydään karitsaa, luomulihaa, kalaa, vihanneksia ja tuoretta leipää, heinäkuussa kolmena päivänä viikossa. Kesätori tuo yhteen kesävieraat ja saaristoasukit herkkujen äärelle. Juhannuksena kokoonnutaan perinteisesti koristelemaan juhannussalko.

Alueella on kolme ravintolaa ja upea hiekkaranta sekä Skatafe- kahvila löytyvät aivan sataman vierestä. Liikunnan ystäville löytyy alueelta monipuolisesti aktiviteetteja esim. frisbeegolfia, vaellusreittejä sekä uusi ulkoliikuntapaikka. Majoitusta saaristokylässä tarjoavat Theodors, Bromarv B&B, Strandbistro.

Bromarvin uudistettu vierasvenesatama avattiin 2019 ja palvelusta vastaa Strandbistro Bromarv Oy. Bromarvissa toimii kyläkauppa, joka on auki ympäri vuoden. Satamassa on mahdollisuus tankata veneet ja autot. Tervetuloa MeriBormarviin!

Lue lisää kohteesta!

Löydät Bromarv skärgårdshamnin myös Facebookista!

Kohdetta on rahoittanut Leader-ryhmä Pomoväst (maaseuturahasto).

Avainsanat: meri, luontkohde, majoitus, ruoka, aktiviteetti, käyntikohde, elämys, päiväretki

Muokkauspäivämäärä: Jun 14, 2021