B66899d9 9fe9 11ea a21a ee6a04371b85

SeikkailuSveitsi - koko perheen seikkailupuisto

Sveitsissä paistaa aina - täällä viihdyt joka säällä

SeikkailuSveitsi toivottaa kaikenikäiset seikkailijat tervetulleiksi Hyvinkäälle haastamaan itsensä. SeikkailuSveitsi tarjoaa haasteita, hauskuutta, liikkumisen iloa ja luonnon raikasta energiaa sisällä ja ulkona.

SeikkailuSveitsin seikkailupuisto koostuu 12:sta erillisestä köysiradasta. Radat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine, jolle kertyy mittaa kaikkiaan puoli kilometriä ja korkeutta lähes 40 metriä.

Radoilla seikkailija suorittaa erilaisia tehtäviä sekä haasteita kiiveten, liukuen ja tasapainoillen. Puiston radat on jaettu neljään eri vaikeustasoon ja radoille lähdetään seikkailuun tarkoitetuilla varusteilla ja ohjaajan kurssittamana.

Anna luonnon koskettaa, löydä itsestäsi seikkailija! Ketterästi kuin orava, korkealla kuin lintu. Harjoita tasapainoasi, vartalon hallintaa, keskittymiskykyä – ja uhmaa korkeanpaikan kammoa turvallisesti! Puisto sijaitsee luonnonkauniissa maastossa, osittain luonnonsuojelu- ja puistoalueella. Alue on poikkeuksellisen hieno seikkailutoimintaan. Runsas puusto ja jääkautinen suppa huolehtivat siitä, että kesäkuumilla puistossa ei ole tukalaa. Sade puolestaan tuntuu kangasmetsässä virkistävältä.

Seikkailupuisto on avoinna huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Voit myös nauttia puiston vilinästä maasta käsin. Alueen tiheä ja hyvin hoidettu polkuverkosto tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta rauhallisemmassa miljöössä. SeikkailuSveitsi tarjoaa myös monipuolisesti luonto- ja eräopaspalveluita. Voit lähteä oppaidemme kanssa melomaan, pyöräilemään, retkelle luontoon tai viettää rauhallisen aistihetken metsän rauhassa.

SuperPark Sveitsi on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset. SuperParkin Freestyle alueella odottavat isot skeitti- ja scoottialueet ja huikeat trampolit!

Tutustu SeikkailuSveitsiin tarkemmin täällä!

Kohdetta on rahoittanut Leader-ryhmä EMO ry (maaseuturahasto).

Avainsanat: retkeily, luonto, majoitus, aktiviteetti, liikunta, ruoka, elämys, perhe

Muokkauspäivämäärä: Jun 14, 2021