Välkommen till förnyade Landsbygd.fi

På den förnyade webbplatsen landsbygd.fi hittar du både intressanta berättelser och mängder av information om landsbygdsprogrammet. En av de mest betydande ändringarna är att avdelningen Landsbygdsnätverket nu innehåller den information som behövs för arbetet liksom också nyheter från dem som jobbar inom landsbygdsnätverket. Du kommer till avdelningen Landsbygdsnätverket exempelvis via indexet. Ingångssidan till Landsbygd.fi är fylld med berättelser om objekt som fått finansiering.

Navigeringen på webbplatsen är också utformad på nytt sätt: undersidorna och de kompletterande informationssidorna hittar du nu nere på huvudsidan. På högra sidbalken finns tips på bl.a. annat innehåll som kan intressera dig. Ovanför bildas en sidostig längs vilken du också kan röra dig på webbplatsen.
Om du vet vad du söker lönar det sig att använda det alfabetiska indexet och ordsökningen. Det alfabetiska indexet hittar du alltid nederst på sidan och likaså överst på sidan bakom ikonen med tre streck.

Också evenemangskalendern förnyas. De kommande evenemangen har flyttats över från det gamla kalendariet till det nya, men om något evenemang måste ändras kan du lämna in en begäran om ändring till adressen info@maaseutu.fi. Liksom tidigare kan var och en skapa ett eget evenemang också i det nya kalendariet. I det här skedet registrerar man sig som användare av kalendariet och lägger till evenemang på adressen: https://kalenteri.maaseutu.fi/koko-kalenteri-inner/

Vi hoppas på mängder av användarerfarenheter som stöd för arbetet med att utveckla webbplatsen! Du besvarar väl enkäten (på finska): https://my.surveypal.com/Uudistuneen-Maaseutu.fi-n-palautekysely_2017

Trevliga stunder här på landsbygd.fi!

Uppdateringsdatum: 17 feb. 2020