Kommunikationsnätverket

Landsbygdsprogrammets kommunikation utförs av hela landsbygdsnätverket, det vill säga alla aktörer och stödmottagare! Vi fungerar således alla som budbärare för Programmet för utveckling av landsbygden i Fastlandsfinland, så varför inte göra det tillsammans. Från det landsomfattande kommunikationsnätverket får du stöd för ditt eget arbete, välkommen med!

Kommunikationsnätverkets stomme utgörs av JSM:s, Landsbygdsnätverkets och Nätverkstjänsternas kommunikatörer, NTM-centralernas utsedda kontaktpersoner och informatörer, Leadergruppernas kommunikatörer och kommunikationsprojektens informatörer. Kommunikationsnätverket samlas med några månaders mellanrum till ett gemensamt möte på distans. Därtill ordnas kurser och skräddarskydda träffar för nätverket.

På Landsbygd.fi (på svenska) hittar du materialen till kommunikationsnätverkets möten samt anvisningar om kommunikation och annat nyttigt material. Mellan mötena diskuteras också frågor kring landsbygdsprogrammets kommunikation i den slutna Facebookgruppen​ – klicka in dig i gruppen!

Psst! Från bildbanken får du högklassigt material som du fritt får använda för kommunikation kring landsbygdsprogrammet. Det lönar sig alltså att studera materialet och till exempel dela med sig av det till andra (kontaktperson: pirjo.onikki(a)maaseutu.fi).

Fråga mer:

Meri Kiikkala, jord- och skogsbruksministeriet
p. 050 453 2803, förnamn.efternamn(at)mmm.fi
Pirjo Onikki, Nätverkstjänster
p. 050 434 9896, förnamn.efternamn(at)maaseutu.fi
Emilia Koivulahti, Nätverkstjänster
p. 050 570 7554,förnamn.efternamn(at)ruokavirasto.fi

Riika Isola, Livsmedelsverket
p. 040 714 5768, förnamn.efternamn(at)ruokavirasto.fi

Uppdateringsdatum: 10 okt. 2022