Ilmoittaudu esittelijäksi EIP-AGRIn Uusia arvoketjuja monikäyttöisistä metsistä –työpajaan

Euroopan komissio järjestää Uusia arvoketjuja monikäyttöisistä metsistä –työpajan (New value chains from multifunctional forests) marraskuun 2016 toisella viikolla Wienissä, Itävallassa. Mikäli sinulla on aiheeseen liittyvä esimerkki, ilmoittaudu nyt mukaan esittelijäksi!

EU:n metsät palvelevat monin tavoin talouden, hyvinvoinnin ja ympäristönhoidon saralla sekä tarjoavat samalla noin kolme miljoonaa työpaikkaa. Puu on edelleen merkittävä taloudellinen tulonlähde, ja metsäbiomassa tärkein uusiutuvan energian lähde. Metsät kuitenkin tarjoavat myös laajan valikoiman muita luonnonantimia sekä yhä arvostetumpia ekosysteemipalveluita.

Tulevassa EIP-AGRI-työpajassa esitellään näitä uudenlaisia arvoketjuja, jotka tuottavat lisäarvoa metsästä saataviin tuotteisiin ja palveluihin. Työpajan esimerkeissä keskitytään ensisijaisesti palveluihin ja muihin kuin puutuotteisiin, mutta esimerkkejä innovatiivisesta puunkäytöstäkin voidaan ottaa mukaan.

Tarjoa siis omaa esimerkkiäsi innovatiivisesta metsänkäytöstä niin saatat olla yksi puhujista. Seminaarin järjestäjä vastaa matkajärjestelyistä.

Esittelijähaku on auki 13.5.2016 saakka: http://ec.europa.eu/eip/agriculture/node/2080
Lue hakukuulutus kokonaisuudessaan

EIP-agri työpaja

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020