Viestintäverkosto

Maaseutuohjelman viestintää tekee koko maaseutuverkosto eli kaikki toimijat ja tuensaajat! Olemme kaikki Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman viestinviejiä, joten miksi emme tekisi sitä yhdessä. Valtakunnallisesta viestintäverkostosta saat tukea ja nostetta omaan työhösi, tervetuloa mukaan!

Viestintäverkoston rungon muodostavat MMM:n, Ruokaviraston ja verkostopalveluiden viestijät, ELY-keskusten yhteyshenkilöt ja tiedottajat, Leader-ryhmien viestijät sekä viestintähankkeiden tiedottajat. Viestintäverkosto kokoontuu muutaman kerran vuodessa, pääsääntöisesti etäkokouksiin. Kokousten lisäksi verkostolle järjestetään koulutuksia ja räätälöityjä tapaamisia.

Kokousten alla olemme kokeneet hyväksi tavaksi kertoilla vapaamuotoisesti kuulumisia etukäteen GoogleDocs-asiakirjaan, ja poimia ajankohtaisimmat asiat yhteiseen käsittelyyn varsinaisessa kokouksessa. Kokouksista tiedotetaan sähköpostitse sekä Facebook-ryhmässä.

Käy kurkkaamassa alueelliset viestintäkuulumiset GoogleDocsista ja jätä omat terveisesi​

Tältä sivulta löydät hyödyllistä aineistoa viestinnässä hyödynnettäväksi. Keskustelua maaseutuohjelman viestintään liittyvistä asioista käydään kokousten välissä myös suljetussa Facebook-ryhmässä​ - klikkaa itsesi mukaan!

Psst! Kuvapankista saat laadukasta materiaalia vapaaseen käyttöön maaseutuohjelman viestintätarpeisiin. Mukana on myös mm. somekuvia ja Leaderin kv-työn esitemateriaalia. Voit tarjota myös omia kuviasi jaettavaksi ja hyödyntää kuvapankkia työssäsi (yhteyshenkilö: emilia.nivukoski (at) ruokavirasto.fi).

Apua arkeen:

Kysy pois:

Meri Kiikkala, maaseudun kehittämisyksikkö, maa- ja metsätalousministeriö
p. 050 453 2803, etunimi.sukunimi(at)mmm.fi
Pirjo Onikki, verkostopalvelut
p. 050 434 9896, etunimi.sukunimi(at)maaseutu.fi

Emilia Koivulahti, verkostopalvelut
p. 050 570 7554, etunimi.sukunimi(at)ruokavirasto.fi
Riika Isola, Ruokavirasto
p. 040 714 5768, etunimi.sukunimi(at)ruokavirasto.fi

Muokkauspäivämäärä: Dec 23, 2021