Kuvauspiste porijazz

Maaseutu- sekä meri- ja kalatalousverkosto laittavat pop up -teltan pystyyn Pori Jazzeille!

Pori Jazz kerää vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä Poriin. Myös maaseutu- ja kalatalousverkosto ovat menossa mukana: pystytämme pop up -teltan 12.-14.7. Porin keskustaan. Telttamme sijaitsee jazz-kadun jatkeena Satamaidon pääkonttorin lähellä. Tule kanssamme tunnelmoimaan Jazz-viikkoa!

Kävijöille on luvassa paljon mielenkiintoista tekemistä. Teltassa on esimerkiksi Tailor Frame -kuvaus, jossa ihmisten on mahdollista käydä yksin tai ystävien kanssa ammattivalokuvaajan kuvattavana. Kuvan taustaksi saa haluamansa maaseutu- tai merimaiseman ja kuvan saa itselleen mukaan hauskaksi muistoksi Pori Jazzeilta. Laitamme telttaan pystyyn myös maitobaarin, josta saa käydä hakemassa Satamaidon maitoa janoa sammuttamaan. Lisäksi tarjolla on myös maaseutumaistiaisia.

Teltassa häärääviltä työntekijöiltä kannattaa tulla kyselemään maaseudusta ja maaseutuohjelmasta. Kerromme mielellämme erityisesti maaseuturahaston mahdollisuuksista maaseudun yrittäjien ja yrittäjyyden tukemisessa.

Pop up -teltassa on mukana myös Suomen meri- ja kalatalousverkosto, joka kertoo Euroopan meri- ja kalatalousrahaston Suomen toimintaohjelmasta ja sen mahdollisuuksista liittyen kalatalouteen ja siniseen biotalouteen. Tiistaina ja keskiviikkona Jazz-kävijät saavat myös nauttia herkullisista maistiaisista, kun #järvikalaaNAM -hanke tarjoilee teltassa kalapihvimaistiaisia. Janoisille taas on tarjolla juotavaksi raikasta suomalaista lähdevettä. Jaossa on myös innokkaille kokkaajille Pro Kalan kalaresepti-vihkosia ja Sakke Yrjölän kuvittamia kala-postikortteja.

Jazzeilla nähdään!

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020