Tule mukaan suunnittelemaan maaseutuverkoston toimintaa

Maaseutuverkoston tulevan toiminnan suunnittelu on vauhdissa. Tule mukaan keskusteluun ja kerro omat (villitkin) visiosi 17.11. mennessä Viima-alustalla siitä, mitä kaikkea verkostotoiminta voisi pitää sisällään! Keskustelun pohjalta työstetään toimintasuunnitelmaa vuosille 2017 ja 2018.

Toivottavasti keskustelualustalla nähdään rohkeutta heittäytyä keskusteluun ja tehdään yllättäviäkin keskustelunavauksia. Siitä hullulta tuntuvasta ajatuksesta saattaa yhteisessä keskustelussa jalostua hyvinkin käyttökelpoinen verkostotyön timantti. Tietysti ne ohjelman toteutuksen tosiseikat ja käytännön huomiot luovat työn ja samalla suunnitelman vankan rungon, joten asiantuntijaäänet kuuluviin!

Viima-alustalle voi kirjautua joko suoraan Google- Facebook- tai Office-tunnuksilla tai luomalla Viima tunnukset. Suosittelemme käyttämään muuta selainta kuin Internet Exploreria, esimerkiksi Chromea tai Mozilla Fifefoxia. Viima-tunnuksen luomiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen sekä haluamasi salasanan, joten se on nopeasti tehty.

Klikkaa itsesi mukaan toiminnan suunnitteluun!

Lisätietoa: Teemu Hauhia (teemu.hauhia@maaseutu.fi)

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020