Tule OKRA-näyttelyyn kuulemaan maaseutuverkoston nuorisotyöryhmän tekemisistä

Okra-logo

Maaseutuverkosto on mukana OKRA-maatalousnäyttelyssä myös tänä kesänä. Maaseutuverkoston nuorisotyöryhmä pystyttää yhdessä Leader-ryhmien ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa Mahtava maaseutu -osaston näyttelyalueelle Oripään lentokentälle 6.-9.7.

Nuorisotyöryhmä edustaa erityisen hyvin sitä, miten mahtava maaseutu on. Maaseutuverkoston nuorisotyöryhmän tehtävänä on varmistaa, että maaseudun nuorten ääni kuuluu maaseudun kehittämisohjelmissa ja verkostotoimissa. Nuorisotyöryhmä on iloinen, energinen ja helposti lähestyttävä ryhmä, jonka fokus tekemisessä ja näkymisessä. Paljon on saatu jo aikaan: vuonna 2015 ryhmä esimerkiksi suuntasi kolmekymmentä 1000€:n suuruista palvelupakettia nuorten työllistymisen ja yritystoiminnan edistämiseen.

Vuonna 2016 ei olla hidastamassa, sillä nuorisotyöryhmä on OKRA-näyttelyn lisäksi mukana usean tapahtuman järjestämisessä. Esimerkiksi innovaatio-ohjelma Karhunpesä ja kotimaista ruuantuotantoa juhlistava Osta tilalta! -päivä ovat vielä edessä loppuvuodesta.

Muun muassa näistä asioista saat kuulla lisää piipahtamalla OKRA:n osastolla! Mahtava maaseutu -osasto tarjoaa kävijöille tietoa myös maaseutuohjelman yritys- ja hanketuista sekä esittelee kiehtovia ja mielenkiintoisia esimerkkejä, jotka ovat saaneet ohjelmasta rahoitusta.

OKRA-maatalousnäyttely avaa porttinsa joka toinen vuosi, kasvaen ja kehittyen. Kesällä 2016 näyttely avautuu suurempana kuin koskaan. Näyttelyaluetta on jo reilusti yli 20 hehtaaria. OKRA tarjoaa alansa ammattilaisille kattavan katsauksen koko maatalousalaan. Esillä ovat uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut sekä laajasti myös erilaiset kotieläimet. Eläimet, perinnepiha, kädentaidot ja tivolihuvit tarjoavat elämyksiämyös koko perheelle.

Nähdään siis ensi viikolla Mahtava maaseutu -osastolla!

Lue lisää tieto OKRA-maatalousnäyttelystä

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020