Tervetuloa uudistuneen Maaseutu.fi:n pariin

Uudistunut maaseutu.fi-sivusto tarjoaa sulassa sovussa tarinoita ja tuhtia tietoa maaseutuohjelmasta. Yksi sivuston merkittävimmistä muutoksista on se, että työntekoon tarvittava tieto ja maaseutuverkostolaisten kuulumiset löytyvät nyt Maaseutuverkosto-osiosta. Maaseutuverkosto-osioon pääset esimerkiksi hakemiston kautta. Maaseutu.fi:n etusivun täyttävät tarinat rahoitusta saaneista kohteista.

Sivustolla on myös uudenlainen navigaatio: alasivut sekä täydentävät tietosivut löydät nyt pääsivun alapuolelta. Oikeasta sivupalkista löydät vinkkejä mm. muusta mahdollisesti kiinnostavasta sisällöstä. Yläpuolelle muodostuu sivupolku, jota seuraamalla voit myös liikkua sivustolla.


Jos tiedät, mitä etsit, kannattaa hyödyntää aakkosellista hakemistoa sekä sanahakua. Aakkosellisen hakemiston löydät aina sivun alalaidasta sekä yläosasta kolmesta viivasta muodostuvan ikonin takaa.

Myös tapahtumakalenteri uudistuu. Vanhasta kalenterista on tulevat tapahtumat on siirretty uuteen, mutta mikäli niihin täytyy tehdä muutoksia, voit jättää muutospyynnön osoitteeseen info@maaseutu.fi. Uuteen kalenteriin voi tuttuun tapaan jokainen luoda oman tapahtuman. Rekisteröityminen kalenterin käyttäjäksi ja tapahtuman lisääminen tehdään tässä vaiheessa osoitteessa: https://kalenteri.maaseutu.fi/koko-kalenteri-inner/ Rekisteröidy-nappi löytyy sivun vasemmasta alakulmasta.

Sivuston kehitystyön tueksi toivotaan runsaasti käyttäjäkokemuksia! Vastaathan kyselyyn: https://my.surveypal.com/Uudistuneen-Maaseutu.fi-n-palautekysely_2017


Hyviä hetkiä maaseutu.fi:n parissa!

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020