Näyttelijä Jussi Vatanen yhteistyöhön maaseuturahaston kanssa

Jussi Vatanen on ryhtynyt yhteistyöhön maaseuturahaston kanssa Pohjois-Savossa. Sonkajärveltä kotoisin oleva näyttelijä on tuttu muun muassa Napapiirin Sankarit -elokuvasarjasta ja uuden Tuntemattoman Sotilaan Koskelan roolista sekä lukuisista tv-sarjoista.

Viestinnällistä yhteistyötä tehdään Jussi Vatasen kanssa kevään 2018 aikana. Sopimuksen Vatasen kanssa on solminut Pohjois-Savon alueen viestintähanke HighwaySavo.

-Esille nostetaan maaseuturahaston monipuoliset mahdollisuudet niin yrittäjille kuin yhdistyksille. Uusilla avauksilla tuodaan esiin myös maaseuturahaston vaikutuksia ja innovaatioita, joita meiltä viedään kansainvälisillekin areenoille. Yksi esimerkki innovaatiosta on lumisoutulaite, jolle povataan kansainvälisiä vientimarkkinoita, kertoo HighwaySavon tiedottaja Hannakaisa Markkanen.

Näyttelijä Jussi Vatanen on Sonkajärveltä lähtöisin ja esiintynyt mm. uusimmassa Tuntematon Sotilas -elokuvassa ja Napapiirin sankarit 1-3 -elokuvissa.

-Kun on ollut jo pitemmän aikaa mukana useissa kotiseudun tapahtumissa, niin siksi varmaan tuntuukin, että tämä yhteistyö on sille luontaista jatkumoa. Tarkoituksena meillä on tietysti levittää sanaa rahaston tarjoamista mahdollisuuksista ja edistää positiivista pohjoissavolaista yhdessä tekemisen perinnettä, Jussi Vatanen kertoo.

Napapiirin sankarit 3

Yhteistyö aloitettiin videokuvauksilla Haapaniemen matkailussa Iisalmessa. Avustajina videolla toimivat mm. Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén, Eukonkannon MM-sprintin voittaja 2017 Joni Juntunen sekä Sukevan sulttaani Mika Hujanen.

5.1.2018

Tuntematon sotilas 2017

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020