Puhetta biotaloudesta – osallistu #Bioeconomy-keskusteluun Twitterissä tiistaina 19.3.

Euroopan maaseutuverkoston biotalouden teemaryhmä kutsuu Twitter-keskusteluun! Monet maaseutualeiden toimijat kuten viljelijät, metsänomistajat, paikalliset päätöksentekijät ja kansalaiset voisivat hyötyä biotalouden mahdollisuuksista paremmin, mutta tietoa ja ymmärrystä tarvitaan lisää. Tule mukaan, keskustele ja nosta esiin hyviä biotalousesimerkkejä.

Biotaloudesta on paljon hyötyä maaseutualueiden toimijoille, ja nyt on oiva paikka levittää tietoa! Tule siis mukaan tunnisteella #Bioeconomy, keskustele ja jaa hyviä biotalousesimerkkejä!

Euroopan maaseutuverkosto ENRD:n perustaman biotalouden kysymyksiä pohtivan teemaryhmän (Mainstreaming the Bioeconomy) tavoitteena on rohkaista kestävien biotalouden arvoketjujen syntymistä maaseutualueilla ja saada sitä kautta aikaan uutta talouskasvua ja työpaikkoja. Ryhmä aloitti toimintansa viime vuoden puolella. Teemaryhmän työhän on nyt mahdollista osallistua Twitterissä 19.3.2019 klo 12-13 Suomen aikaa.

Twitter-keskustelun aiheena on se, miten herätetään tietoisuutta biotaloudesta maaseutualueilla. Monet maaseutualeiden toimijat kuten viljelijät, metsänomistajat, paikalliset päätöksentekijät ja kansalaiset voisivat hyötyä biotalouden mahdollisuuksista paremmin, mutta tietoa ja ymmärrystä tarvitaan lisää. Tarvitaan siis uusia ratkaisuja siihen, miten tietoa saataisiin paremmin liikkeelle.

Twitter-keskustelussa voit esimerkiksi jakaa ajatuksia ja esimerkkejä siitä, miten toimijoita saataisiin paremmin mukaan biotaloudessa. Keskusteluun voi osallistua käyttämällä hastagia #Bioeconomy ja seuraamalla työryhmää Twitterissä @ENRD_CP.

Suomesta on osallistuttu aktiivisesti ryhmän työhön. Nyt kannattaa laittaa hyvät ideat liikkeelle!

Lisätietoa ryhmän työstä ja tähän mennessä kertynyt aineisto löytyy täältä.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020