Hanki kotimaisia herkkuja Osta tilalta! -päivänä

Lähiruoka

Maaseutuverko on mukana järjestämässä 10.9. pidettävää Osta tilalta! -päivää, jolloin juhlistetaan tuottajia ja kotimaista ruoantuotantoa ympäri Suomea. Päivän aikana ihmiset pääsevät tutustumaan lähiseutunsa maatiloihin sekä ruoantuottajiin ja voivat samalla ostaa herkullisia ja tuoreita raaka-aineita suoraan tuottajilta. Päivän tarkoituksena on tuoda suoramyynnin edut ja mahdollisuudet paremmin niin kuluttajien kuin tuottajienkin tietoisuuteen.

Makoisien tuotteiden lisäksi päivään osallistuvat tilat voivat mahdollisuuksien mukaan tarjota myös elämyksiä: kävijät saavat ihailla tilojen eläimiä, pihapiiriä ja koneita sekä keskustella ja kysellä tilan toiminnasta. Osta tilalta! -päivän verkkosivuilla pääsee tutustumaan ilmoittautuneisiin tuottajiin ja lukemaan, mitä herkkuja missäkin tilalla on tarjolla. Jo ilmoittautuneilta tiloilta voi ostaa esimerkiksi lampaan lihaa, viiriäisen munia, ternimaitoa, omenia, jauhoja ja vaikka mitä muuta!

Mikäli haluaisit myydä tilasi tuotteita tai puutarhasi satoa Osta tilalta! -päivänä, ilmoittaudu nyt mukaan täältä. Omaan pihapiiriin voi myös kutsua naapurin myymään esimerkiksi ylijäämäomenasatoa tai porkkanoita. Osta tilalta -päivä on tarkoitettu lähinnä raaka-aineiden ja ruokatuotteiden myymiseen, ei ruoka-annosten myymiseen.

Tykkää nyt myös Osta tiltalta! -päivän Facebook-sivusta, niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumasta suoraan uutisvirtaasi.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020