Maaseudun Kasvupolku sparraa yritykset parhaimmilleen

Maaseutuverkosto on mukana järjestämässä Maaseudun Kasvupolkua, jonka tarkoituksena on tukea yrityksiä kukoistukseen. Maaseudulla toimiville yrityksille suunnattu Kasvupolku on osa Kasvu Openia, Suomen suurinta kasvuhakuisten yritysten sparrauskilpailua.

Maaseudun elinvoima kasvaa yksi yritys kerrallaan, nyt kannattaa puhaltaa yhteen hiileen ja haastaa maaseudun yrityksiä mukaan Kasvupolulle.

Maksuton neljän tapahtumapäivän kokonaisuus

Kasvupolku on yritykselle maksuton neljän tapahtumapäivän kokonaisuus, jossa valjastetaan maan parhaat liiketoiminnan asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan maaseudun yritysten kasvun toteuttamista.

Kasvupolulla yksi yritys tulee tapaamaan 8-10 mylläriä, eli kasvun asiantuntijaa, 45 minuutin mittaisissa kahdenkeskisissä tapaamisissa. Kasvupolulta yritykset saavat arvokkaita kontakteja, uusia näkemyksiä ja lisää rohkeutta kasvuideoilleen.

Haku Maaseudun Kasvupolulle avautuu 27.10.2016 ja loppuu 16.1.2017. Kasvupolun tuomaristo valitsee hakemuksista Kasvupolulle mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin ja -halun omaavaa yritystä. Maaseudun Kasvupolulle ovat tervetulleita kaikki maaseudulla toimivat yritykset.

Kasvupolun tapahtumapäivät

Starttitilaisuus on erinomainen mahdollisuus tutustua Kasvupolun konseptiin ja kuulla jo mukana olleiden yritysten kokemuksia Kasvupolusta. Starttitilaisuus järjestetään 27. lokakuuta kello 12–13 Jyväskylässä. Starttitilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maaseudun kasvusta kiinnostuneet henkilöt ja yritykset.

Starttitilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen täällä:
https://www.lyyti.fi/reg_2016/MaaseudunKasvupolkustartti Starttitilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä etänä ja se ladataan jälkikäteen YouTubeen katsottavaksi ja eteenpäin jaettavaksi.

Kiitoratapäivät eli sparrauspäivät järjestetään helmikuussa ja maaliskuussa 2017.

Maaseudun Kasvupolku® huipentuu Kasvupolun finaalitilaisuuteen, joka järjestetään 16. kesäkuuta 2017 osana Farmari-messuja Seinäjoella. Finaalitilaisuudessa valitaan Kasvupolun 15:sta yrityksestä Kasvupolun voittaja ja kunniamainittu, ketkä pääsevät jatkoon Kasvu Openin valtakunnallisessa kilpailussa.

Lisätietoja:

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020