#munmaaseutu -kuvakilpailu käynnistyy!!

Maaseutuverkoston nuoriso-työryhmän #munmaaseutu –kuvakilpailu käynnistyy! Kilpailuun toivotaan erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kuvia maaseudusta ja elämästä maaseudulla.

#munmaaseutu -kuvakilpailu

Kilpailun ensimmäinen osa jatkuu maaliskuun loppuun, ja voittaja valitaan huhtikuun puolivälissä. Seuraaviin kierroksiin kuvia voi jättää 30.6., 30.9. ja 31.12 saakka. Voittajat saavat palkinnoksi Jopon ja tietysti kypärän.

Näin osallistut:

1. Ota kuva ja jaa se Instagramissa, Twitterissä tai Facebookin ”Mun Maaseutu” -sivulla hashtagilla #munmaaseutu
2. Jää odottamaan jännityksellä, oletko sinä kilpailun voittaja.

Onnea kilpailuun!

Kilpailun säännöt:

Kilpailun nimi: Valokuvakilpailu #munmaaseutu

Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 15.1.2016. Ensimmäinen kilpailukierros päättyy 31.3., toinen 30.6., kolmas 30.9. ja viimeinen 31.12.2016 Kukin kuva osallistuu sen aikavälin kierrokseen jonka aikana se on jätetty.

Kilpailun järjestäjä: Maaseutuverkoston nuoriso-työryhmä, Maaseutuverkostopalvelut,
Maaseutuvirasto ja maa- ja metsätalousministeriö

Kilpailun aihe: Maaseutu kaikin mahdollisin tavoin katsottuna

Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa.

Kilpailukuva on julkaistava #munmaaseutu-hashtagilla. Kuvassa saa kuitenkin käyttää useampaa hashtagia.

Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on palkintona kullakin kierroksella Jopo-polkupyörä ja kypärä. Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Voittajan valitseminen: Kilpailun raatina toimii maaseutuverkoston nuoriso-tyryhmä, joka valitsee kilpailun voittajat.

Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen.
Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa #munmaaseutu -hashtägiä hyväksyt nämä säännöt.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020