Tule Kauhajoen Ruokamessuseminaariin kuulemaan kotimaisista ruokainnovaatioista

Ruokamessut logo

Kauhajoella pääsee taas syyskuussa nauttimaan pientuottajien herkuista, kun 2.-4.9.2016 vietetään Ruokamessuja. Ruokamessujen yhteydessä 2.9. järjestetään myös ajankohtainen seminaari, joka on maksuton kaikille ilmoittautuneille. Tänä vuonna Ruokamessuseminaari järjestetään teemalla ”Mahdollisuuksien maaseutu – Innovaatiolla ja yhteistyöllä kasvuun”.

Seminaarin avaa maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, joka puhuu ruokainnovaatioista ja niiden edistämisestä Suomessa. Innovaatioihin pureudutaan myös tauon jälkeen, kun vuorossa on paneelikeskustelu kaurainnovaatioista. Paneelissa ovat haastateltavina tunnetut suomalaiset innovoijat: Nyhtökauran kehittäjä Reetta Kivelä, Puhtikauran yrittäjä Teppo Ylä-Hemmilä ja Puhdaskaurasämpylöiden kehittäjä Hannu Malmivaara.

Tämän lisäksi seminaarissa puhuu myös Atrian laatujohtaja Seija Pihlajaviita, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kehittämispäällikkö Hanne Mäkimanttila ja MTK-Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi. Seminaarin juontaa Maaseutuverkoston Yrittäjyys ja elinkeinot –työryhmän puheenjohtaja Hannu Uusihonko.

Seminaari pidetään Kauhajoen Suupohjan ammatti-instituutilla kello 9.30–13.20. Ilmoittaudu 26.8.2016 mennessä irmeli.rintala@helsinki.fi, p. 050 415 1147. Tervetuloa!

Tutustu seminaarin ohjelmaan tarkemmin tästä.

Lisätiedot:
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Koulutuskoordinaattori Katja Perttu
puh. 050 538 9670
katja.perttu@helsinki.fi
www.helsinki.fi/ruralia

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020