Miten sinä kehittäisit tulevaisuuden maaseudun yrittäjyyttä?

Miten tukisit yrittäjyyttä?

Maaseutuverkostoon on perustettu vuosiksi 2017-2018 tulevaisuuden maaseutuyrittämisen työryhmä, joka keskittyy kehittämään yrittämisen uusia muotoja ja toimintatapoja. Ensitöikseen ryhmän jäsenet haluavatkin kuulla juuri sinun ajatuksiasi siitä, miten yrittäjyyttä voisi edistää.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta, kysely on auki 3.2.2017 saakka.

Teemaryhmän tavoitteena on ravistella maaseudun yrittäjyyden nykykäytäntöjä, luoda ja koota ajatuksia uusista liiketoimintamuodoista sekä -tavoista. Tavoitteena on myös kytkeä maaseudun monipuolinen yrittäjyys yhteiskunnan muutokseen ja löytää yrittäjille ne mahdollisuudet, joita muutokset tarjoavat. Ryhmä tulee tapahtumien ja tilaisuuksien lisäksi myös viestimään mm. twitterissä tunnisteilla #yrittäjyys #maaseutu2020.

Teemaryhmän koordinaattorina toimii Marko Mäki-Hakola MTK:sta. Ryhmän muita toimijoita ovat Harri Paloheimo Coreorient Oy:stä, Petri Rinne Leader- sekä kylätoiminnasta, Petri Malinen Suomen yrittäjistä, Juuso Kalliokoski MMM:sta ja Reijo Martikainen Mavista. Ryhmän sihteereinä toimivat Joel Karlsson ja Juha-Matti Markkola verkostopalveluista. Ryhmä tulee kokomaan adhoc-kokoonpanoja pohtimaan erityiskysymyksiä, kuten rahoitusta sekä digitalisaatiota. Kyselyn avoimissa kommenteissa voitte kertoa esimerkiksi halukkuudestanne osallistua mahdollisten adhoc-ryhmien työhön

Teemaryhmä toivoo vastauksia kyselyyn 3.2 mennessä. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata, jokainen yksittäinenkin idea ja vastaus antavat työryhmälle työkaluja.

Lisätietoja:
Ryhmän koordinaattori Marko Mäki-Hakola 040 502 6810, marko.maki-hakola(a)mtk.fi
Ryhmän sihteerit Juha-Matti Markkola (juha-matti.markkola(a)maaseutu.fi) ja Joel Karlsson (jorl.karlsson(a)maaseutu.fi

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020