Nyt on aika toimittaa seurantatiedot

Oletko viime vuonna toteuttanut hanketta tai saanut rahoitusta yrityksesi investointiin tai kehittämiseen? Nyt on aika toimittaa seurantatiedot eli tiedot siitä, miten hankkeesi määrälliset tavoitteet ovat toteutuneet. Ilmoita tiedot Hyrrä-asiointipalvelussa viimeistään 31.1.2019.

Seurantatiedot kertovat hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Niillä mitataan muun muassa rahoituksella aikaansaatujen työpaikkojen ja uusien yritysten määrää, rahoitettujen koulutusten ja infotilaisuuksien määrää ja sitä kuinka moni kansalainen on hyötynyt rahoitetuista hankkeista. Jokainen tuensaaja on sitoutunut rahoituspäätöksen saatuaan siihen, että toimittaa tiedot. Kaikkien hankkeiden yhteenlasketuilla tiedoilla on suuri merkitys koko maaseudun kehittämisrahoituksen tulosten mittaamisessa.

Kuvituskuva hankkeesta

Toimi näin

  1. Tutustu ohjeeseen seurantatietojen toimittamisesta.
  2. Kirjaudu Hyrrään: https://hyrra.ruokavirasto.fi
  3. Valitse Hankkeet-välilehti.
  4. Valitse vasemmasta reunasta kohta Seurantatiedot.
  5. Lisää valikosta vuosi 2018.
  6. Merkitse luvulla viime vuoden tiedot. Jos olet merkinnyt toteuman jo aiemmille vuosille eikä se ole muuttunut, merkitse nolla.
  7. Tallenna tiedot ja lähetä käsiteltäväksi.

Leader Pirkan Helmi on tehnyt havainnollisen videon seurantatietojen toimittamisesta: katso video

Jos hankkeesi on kestänyt alle vuoden ja olet jo toimittanut seurantatiedot loppumaksua hakiessasi, ei tietoja tarvitse enää toimittaa.

Jos asioit paperilomakkeella, löydät tarvittavat lomakkeet täältä:

Lisätietoja saat tuen myöntäneestä ELY-keskuksesta tai Leader-ryhmästä.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020