Tulevaisuustyopaja

Maaseutu2030-tulevaisuusleirit

Tulevaisuusleirit ovat 30-tuntisia työpajoja, joissa työstetään yhteistä suuntaa maaseudulle.

Maaseutu2030 -tulevaisuusleirillä toukokuussa tarkastettiin maaseudun tulevaisuutta arkkityyppien kautta. Kullakin arkkityypillä on erilainen suhde maaseutuun ja erilaisia odotuksia kehittämistarpeista. Näiden pohjalta työskennellään toisella tulevaisuusleirillä.

Tavoitteena on yhteisesti ja perustellusti määritellä ne kehittämisen kärjet, joihin jatkossa tulisi suunnata maaseudun kehittämisen resursseja. Lisäksi määritellään millä toimijatasolla asioihin voidaan vaikuttaa ja kuinka tulisi edetä.

Toisella leirillä kokoontuu jälleen monipuolinen joukko maaseudusta ja maaseudun kehittämisestä kiinnostuneita. Leirin antia tulet hyödyntämään myös omassa työssäsi.

Osallistujat vastaavat itse majoituksesta, matkoista ja illallisesta. Leirin paikalle järjestetään yhteinen bussikyyti Tikkurilasta.

AIKA: ti 26.6. - ke 27.6.2018 PAIKKA: Sannäsin kartano, Porvoo


Tulevaisuusleiri alkaa lounaalla ti 26.6. klo 11.15 ja loppuu ke 27.6. klo 15.00. Leirillä työskennellään sopivasti jalat maassa ja haetaan konkretiaa tulevaan maaseutu kehittämiseen.

Johdantona toiselle leirille toimi webinaari 15.6. klo 9-9.45, jolloin kuultiin johtopäätökset ensimmäisestä leiristä ja saatiin syötteitä toisen leirin työskentelyyn. Katso webinaaritallenne tästä.

Maaseutu2030-tulevaisuuskeskustelua käydään edelleen Viima-alustalla. Tule mukaan: bit.ly/maaseutu2030viima

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.