Tarjouspyynnöt

31.5.2018 Tarjouspyyntö: Lähipalvelukeskusinnovaatioleiri

Leirien teemat ovat strategisesti tärkeitä ja ajankohtaisia. Toinen työstää uusia tapoja maaseudun palveluiden järjestämiseen ns. lähipalvelukeskuksen avulla. Toinen tulevaisuuden yhteisölähtöistä paikallista kehittämistä (CLLD2030). Kyseessä on ns. ranskalainen urakka eli käänteinen kilpailutus. Etsimme innovatiivisia toteutuksia; mitä 25 000€/leiri voidaan tehdä näissä strategisissa avauksissa. Tarjoukset voi jättää koskien vain toista leireistä tai molempia. Pyydämme ilmaisemaan selkeästi mitä leirejä tarjoukset koskevat.

Tarjouspyyntöön tulleet kysymykset ja vastaukset

16.11.2017 Tarjouspyyntö: Ravinnekierrätyksen innovaatioleiri

Maaseutuverkoston Verkostopalvelut-yksikkö pyytää tarjouksia ravinnekierrätyksen innovaatioleirin järjestämisestä. Innovaatioleirillä tullaan keskittymään agro-ekologisten symbioosien käynnistämiseen ja toimintojen kehittämiseen teemoitettujen ryhmien ja substanssiasiantuntijoiden yhteistyönä.

31.10.2017 Tarjouspyyntö: Maaseutu2030-tulevaisuusprosessi

Maailma muuttuu kiivasta tahtia. Yritysten ja yhteisöjen tarpeet ja toimintatavat muuttuvat. Miten maaseudun kehittämisen pitää muokkautua vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin? Maaseutu2030-prosessi pureutuu tähän kysymykseen. Haluamme osallistaa mietintään ja tulevaisuutta tekemään ELY-keskusten, maakuntaliittojen ja muut hallinnon asiantuntijat, tutkijat sekä alueelliset toimijat. Etsimme avuksemme Maaseutu2030-prosessia suunnittelemaan, toteuttamaan ja innostamaan ulkopuolisia asiantuntijoita.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020