Hae mukaan ENRD:n uuteen biotaloustyöryhmään

Euroopan maaseutuverkoston uuteen biotalouden kehittämiseen maaseutualueilla keskittyvään työryhmään haetaan jäseniä. Ilmoita mielenkiinnostasi viimeistään 3. syyskuuta.

Euroopan maaseutuverkosto ENRD perustaa uuden biotalouteen liittyvän temaattisen työryhmän, Mainstreaming the Bioeconomy. Työryhmä on osa laajempaa ENRD-kokonaisuutta, jossa tavoitteena on tukea vihreän talouden ratkaisuja maaseudulla.

Teemaryhmän tarkoituksena on

  • tarkastella kansallisia ja seudullisia biotalousstrategioita
  • tarkastella jo EU-maissa käynnissä olevia merkityksellisiä biotaloustoimia, ml. maaseuturahastosta ja muista EU-rahastoista tuetut hankkeet
  • keskustella biotalouteen perustuvien liiketoimintojen kehittämisestä maaseudulla ja hakea ratkaisuja niihin liittyviin haasteisiin
  • edesauttaa asiaan liittyvien tahojen keskinäistä verkostoitumista
  • laatia suosituksia siitä, miten kestävää biotaloutta voidaan tukea EU:n maaseudun kehittämisen parissa

Työryhmän on tarkoitus kokoontua lokakuun 2018 ja heinäkuun 2019 välisenä aikana neljään tapaamiseen (joista yksi tai useampi videotapaamisena) ja loppuseminaariin. Tapaamisten välillä ajatuksia vaihdetaan verkossa.

Temaattiseen ryhmään halutaan koota osallistujia erilaisista sidosryhmistä. Jäseniksi toivotaan muun muassa edustajia kansallisista ja alueellisista hallintoviranomaisista, EU-organisaatioista, tutkimuslaitoksista, teollisuudesta, neuvontaorganisaatioista ja muista asiaan liittyvistä organisaatioista ja yhdistystyksistä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan työryhmään tai haluat, että sinulle lähetetään tietoa ryhmän toiminnasta, täytä lomake ENRD:n verkkosivuilla täällä viimeistään 3. syyskuuta.

Lisätietoja:

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.