Maaseutuverkoston uusien työryhmien koordinaattorit valittiin

Maaseutuverkostossa aloittaa vuoden 2019 alusta kaksi uutta työryhmää: Tulevaisuuden tuottajat ja Älykkäät kylät. Tulevaisuuden tuottajat –työryhmän koordinaattoriksi on valittu Kaisa Pethman ja Älykkäät kylät –työryhmää johtaa Sami Tantarimäki.

Tulevaisuuden tuottajat –työryhmän teema perustuu ruuantuotantoon, joka on kestävää kaikilla kestävyyden kriteereillä, taloudellisesti, sosiaalisesti, eettisesti ja ekologisesti. Työryhmän koordinaattori Kaisa Pethman on aloitteleva nuori viljelijä ja työskentelee sen lisäksi luomuneuvojana Etelä-Suomen ProAgriassa. Pethman on avarakatseinen, hyvä verkostoituja ja kiinnostunut maatalouden tulevaisuudesta.

Älykkäät kylät –työryhmää vetävä Sami Tantarimäki Turun yliopistosta on mukana kuluvalla ohjelmakaudella EU:n maaseutuverkoston ENRD:n Smart Villages –työryhmässä. Hänellä on pitkä kokemus ja laaja yhteistyöverkosto maaseutupolitiikan verkostoissa, ja hän on hyvin kiinnostunut ja asiantunteva digitalisaation tuomista mahdollisuuksista.

Kahden vuoden pesti

Uudet työryhmät aloittavat toimintansa vuoden 2019 alussa. Työryhmien koordinaattorit tulevat kokoamaan ryhmänsä alkuvuodesta. Työryhmillä voi olla pysyviä jäseniä tai ad hoc -jäseniä riippuen toiminnasta ja tavoitteista.

Koordinaattorit Kaisa Pethman ja Sami Tantarimäki tulevat työryhmien aloittaessa mukaan maaseutuverkoston ohjausryhmän jäseniksi ja pääsevät siten vaikuttamaan myös koko laajan maaseutuverkoston toimintaan.

Työryhmien toimikausi on kaksivuotinen.

Yhteystiedot:

Tulevaisuuden tuottajat

Kaisa Pethman
Pro Agria Etelä-Suomi
kaisa.pethman@proagria.fi
puh. 040 749 0113

Älykkäät kylät

Sami Tantarimäki
Turun yliopisto
Puh. 040 7601017

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.