Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videotervehdyksen

Valtakunnallinen Terveiset Vataselle -kampanja nostaa esiin Maaseuturahaston rahoituksen merkitystä.

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Katso Vatasen videohaaste.

- Kuukausi takaperin tehtiin maaseuturahoituksesta video, joka sai hyvän vastaanoton, joten jäi kiinnostamaan, mihin kaikkeen rahoitusta on käytetty. Haastan kaikki maaseuturahastosta rahoitusta saaneet tekemään videotervehdyksen siitä, mihin rahoitusta on saatu, ja miten se on edistänyt joko yrityksen tai yhteisön toimintaa, näyttelijä Jussi Vatanen sanoo.

Haasteen voi ottaa vastaan julkaisemalla videon Facebook-tapahtumassa #TerveisetVataselle tai Twitterissä tai Instagramissa häshtägeillä #terveisetvataselle #maaseutuFi ja # oma paikkakunta. Osallistua voi videon sijaan myös kuvalla ja tekstillä.

Haasteeseen voivat osallistua maaseuturahastosta niin Leader-ryhmän kuin ELY-keskuksen kautta rahoitusta saaneet tahot 15.2.-30.4.2018. Osallistuneiden kesken Suomen maaseutuverkosto arpoo Jopo-polkupyörän, joka luovutetaan 9.5. Eurooppa-päivänä. Haastekampanja on osa maaseuturahaston ja Vatasen viestinnällistä yhteistyötä.

Lisätiedot ja Jussi Vatasen haastattelupyynnöt:

Hannakaisa Markkanen
HighwaySavo, tiedottaja
puh. 050 527 9943
hannakaisa.markkanen@mansikkary.fi
HighwaySavo viestii maaseudun rahoituksesta ja kehittämisestä Pohjois-Savossa.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.