Webinaarissa eväitä uuden ajan maaseutuyrittäjille – hyppää kyytiin!

Ovatko yrittäjyyden mahdollisuudet maaseudulla paremmat kuin vuosikymmeniin? Mitä menestyksen eväitä maaseudulla piilee nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan webinaariin 4.6. klo 9-12.

Suomalaisella maaseudulla on monia menestyviä yrityksiä, mutta miltä näyttää tulevaisuus? Miten megatrendit vaikuttavat yrittäjyyteen maaseudulla? Entä kuinka meneillään oleva koronapandemia vaikuttaa näihin kehityskaariin pitkällä aikavälillä? Ovatko digitaalisuus, alustatalous ja verkostomainen tapa toimia maaseutuyrittäjyyden uusi normi? Jos yrittäjyys maaseudulla kiinnostaa, mihin pitäisi panostaa ja mistä saa apua?

Uuden ajan maaseutuyrittäjyys -webinaari tarjoaa näkökulmia ja vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin. Webinaarissa puhujina ovat muun muassa tutkimusjohtaja Tuomas Kuhmonen ja Myssyfarmin idearikas yrittäjä Janne Rauhansuu. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille nykyisille ja tuleville maaseudun yrittäjille ja teemasta kiinnostuneille. Webinaarin järjestää maaseutuverkoston Tulevaisuuden tuottajat -työryhmä. Tule mukaan!

Ilmoittaudu 2.6. klo 18 mennessä alla olevasta linkistä:
https://e.eventos.fi/forms/maa...

Webinaari toteutetaan Zoom-alustalla. Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja ohjeet liittymiseen viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Ohjelma ja lisätietojaMuokkauspäivämäärä: May 18, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.