Hae mukaan Helsingin maatalouskonemessujen Innovaatiotorille ideasi tai innovaatiosi kanssa!

Innovaatiotori tulee taas! Tällä kertaa kokoamme maa-, metsä- ja puutarhatalouden innovaatioita esille Helsingin maatalouskonemessuille 13.-15. lokakuuta Helsingin messukeskukseen.

Onko sinulla tai hankkeellasi innovaatio, jonka haluaisit tuoda esille Innovaatiotorille? Halutessasi pääset esittelemään innovaatiotasi myös Innovaatiotorin lavalle. Osallistuminen messuille on tehokas tapa saada omalle idealle näkyvyyttä, saada uusia näkökulmia ja vinkkejä toteutukseen sekä löytää potentiaalisia uusia yhteistyökumppaneita idean jatkojalostuksen ja -kehitykseen. Yhteisellä osastolla saadaan myös suurempi näkyvyys ja joukkovoimaa järjestelyihin.

Haemme osastolle avoimella haulla mukaan EIP-hankkeita, muita maa, metsä- ja puutarhatalouden innovaatio- ja teknologiahankkeita, tuoreita startup-yrityksiä sekä Pelle Pelottomia – arjen yrittäjiä, jotka ovat keksineet johonkin arjen ongelmaan toimivan ratkaisun. Täytä hakulomake 19.8. mennessä.

Osallistu virtuaalisille teematreffeille, jolloin kuulet lisää mm. Innovaatiotorin sisällöstä, jo varmistuneista osallistujista ja järjestelyjen aikatauluista. Teematreffit järjestetään ti 28.6. klo 14-14:50 ja to 11.8. klo 13-13:50, ilmoittaudu mukaan teematreffeille..

Tarkempia lisätietoja:

innovaatiovalmentaja Tuija Kallio, tuija.kallio@ruokavirasto.fi, puh. 050 594 7993

Muokkauspäivämäärä: Jun 15, 2022

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.