Maaseutuverkosto.fi johdattaa maaseudun kehittäjät suoraan ajankohtaisten asioiden äärelle

Maaseutuohjelman toimijoiden yhteinen sivusto maaseutu.fi tarjoaa käyttäjilleen kaksi puolta, joista toinen on suunnattu tuensaajille ja toinen työnsä puolesta maaseutua kehittäville. Nyt tuhdin tiedon äärelle pääsee yhä nopeammin suoraosoitteella www.maaseutuverkosto.fi.

Maaseutuverkosto.fi (https://arkisto.maaseutu.fi/maaseutuverkosto/) kokoaa kaikki maaseutuverkoston ajankohtaiset kuulumiset, uutiset, tapahtumat sekä kehittämistyössä tarvittavan tiedon yhdelle sivulle. Oletko jo esimerkiksi tutustunut aktiiviseen Terveiset maalta ja maailmalta -palstaan, jonne ajankohtaisia terveisiä lähettävät toimijat kautta maan? Maaseutuverkosto.fi kannattaakin lisätä nyt omiin suosikkeihin!

Maaseutu.fi:n etusivu täyttyy puolestaan esimerkkitarinoista ja kertoo niiden kautta tuensaajille maaseuturahaston mahdollisuuksista. Tarinoita kootaan teemoittain ympäri Suomea, ja toki ne toimivat hyvänä apuna myös omassa työssäsi, kun kaipaat käytännön esimerkkejä.

Maaseutu.fi:n sisältöä tuottaa koko maaseutuverkoston väki yhdessä. Jos haluat olla mukana, linkin aineiston lähetykseen löydät heti maaseutuverkosto.fi:n yläosasta.

Muokkauspäivämäärä: Feb 17, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.