Valtakunnallinen Osta tilalta! –päivä järjestetään viidettä kertaa 12.9.2020

Valtakunnallinen Osta tilalta! –päivä järjestetään tänä vuonna 12. syyskuuta. Päivä juhlistaa kotimaista ruuantuotantoa ja kutsuu kuluttajat kiertämään tiloilla, kotipuutarhoissa ja maaseutumatkailukohteissa. Päivän aikana herkutellaan, tehdään ostoksia ja tutustutaan suomalaisiin tiloihin ja niiden tuotteisiin.

Osa tiloista tarjoaa kävijöille tilaesittelyjä ja hauskaa maaseututekemistä kuten perunannostoa, latotansseja tai poniratsastusta. Samana päivänä järjestetään yhteistyössä myös Makumatka maalle –teemapäivä, joka kutsuu tutustumaan maaseudun matkailuyrityksiin.

Tapahtumaan osallistuvat tilat löytyvät osoitteesta ostatilalta.fi. Samassa osoitteessa yrittäjät voivat ilmoittaa tilansa, puutarhansa tai muun maaseutukohteensa mukaan päivän järjestäjiksi. Ilmoittautuminen aukeaa keväällä 2020.

Viimeisimmät uutiset tapahtumapäivästä ja ilmoittautumisen aukeamisesta saa myös näppärästi seuraamalla @ostatilalta Facebookissa tai Instagramissa.

Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkosto, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Ruokasektorin koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry. Teemapäivän järjestelyissä seuraamme tilannetta ja viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.

Lisätietoja:

Ellinoora Havaste, Ruokasektorin koordinaatiohanke, +358 50 357 9203, info@ostatilalta.fi

Muokkauspäivämäärä: Jun 10, 2020

Tämä on karuselli, jossa on artikkeleita. Navigoi edellisen ja seuraavan painikkeen avulla.